Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: kathleen s song alternate version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - kathleen s song alternate version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kathleen s song alternate version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kathleen s song alternate version .

Origineel

When I awake you will be gone Shady tomorrow I want to go where will you be So I'll stay home letting my hair grow long And I will be waiting for you While fire burns summer is gone Winter is sorrow And time don't mean nothing to me When only the owls (?) listen to hear my songs And I will be walking in dew And I will be waiting for you Some people say love goes away Not mine A rose is left for your cheeks I will borrow And find a place for you to see A sash of blue tells me your love is strong Each spring my life, starting anew And I will be waiting for you

 

Vertaling

Als ik wakker word zal je weg zijn Morgen in de schaduw Ik wil gaan waar zal je zijn Dus blijf ik thuis en laat mijn haar lang groeien En ik zal op je wachten Terwijl het vuur brandt is de zomer weg Winter is verdriet En tijd betekent niets voor mij Als alleen de uilen (?) luisteren om mijn liedjes te horen En ik zal in de dauw lopen En ik zal op jou wachten Sommige mensen zeggen dat liefde weggaat Niet de mijne Een roos is achtergelaten voor je wangen Ik zal lenen En vind een plek voor jou om te zien Een blauwe sjerp zegt me dat je liefde sterk is Elke lente begint mijn leven opnieuw En ik zal op je wachten