Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: lover of the bayou (alternate version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - lover of the bayou (alternate version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lover of the bayou (alternate version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lover of the bayou (alternate version) .

Origineel

Catfish pie in a gris-gris bag I'm the lover of the bayou Mark your doorstep with a half-wet rag I'm the lover of the bayou Raised and swam with the crocodile Snacked-eye taught me the moyo style Sucked and weaned on chicken bile I'm the lover of the bayou Yeah! (Electric Guitar) Well, I learned the key to the master lock I learned to float in the water clock I learned to capture the lightnin' shock I'm the lover of the bayou And I've got cats and teeth and hair for sale I'm the lover of the bayou Baron Samedi is on your tail I'm the lover of the bayou I cooked the bat in the gumbo pan Drank the blood from a rusty can Turned me into the hunger man I'm the lover of the bayou Yeah!

 

Vertaling

Meervalpastei in een gris-gris zak Ik ben de minnaar van de bayou Markeer je stoep met een halfnatte lap Ik ben de minnaar van de bayou Opgegroeid en gezwommen met de krokodil Snacked-eye leerde me de moyo stijl Gezogen en gespeend op kippengal Ik ben de minnaar van de bayou Yeah! (Elektrische gitaar) Nou, ik leerde de sleutel van het hoofdslot Ik leerde te drijven in de waterklok I learned to capture the lightnin' shock Ik ben de minnaar van de bayou En ik heb katten en tanden en haar te koop Ik ben de liefhebber van de bayou Baron Samedi zit achter je aan I'm the lover of the bayou Ik kookte de vleermuis in de gumbo pan dronk het bloed uit een roestig blik Veranderde me in de honger man Ik ben de minnaar van de bayou Yeah!