Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: psychodrama city

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - psychodrama city ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van psychodrama city? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals psychodrama city .

Origineel

At a dance, I'm standing there Suddenly approached by a lady fair Said to me "t'ain't no lie" If I can't have you I'd surely die Psychodrama City, don't need none today My good friends say to me The world will end soon, wait you'll see Said I don't care, won't be here Going to Florida for a half a year Psychodrama City, don't need none today Me and my friends got on a plane One of my friends got off again To this day don't know why He got on at all, if he didn't really want to fly Psychodrama City, don't need none today Me and my friend went over my friends house to see Me and my friends on his T.V Before the night is over I saw six murders, two riots and a war Not going to watch my friends TV no more Psychodrama City, don't need none today

 

Vertaling

Op een dansfeest, sta ik daar Plotseling werd ik benaderd door een mooie dame Zei tegen me "t'is geen leugen" If I can't have you I'd surely die Psychodrama stad, ik heb er vandaag geen nodig Mijn goede vrienden zeggen tegen me De wereld zal snel vergaan, wacht maar af Said I don't care, won't be here Ik ga naar Florida voor een half jaar Psychodrama stad, ik heb er vandaag geen nodig Ik en mijn vrienden stapten op een vliegtuig Een van mijn vrienden stapte weer uit Tot op de dag van vandaag weet ik niet waarom. Hij stapte ├╝berhaupt in, als hij niet echt wilde vliegen Psychodrama stad, ik heb er vandaag geen nodig Ik en mijn vriend gingen naar het huis van mijn vriend om te kijken Me and my friends on his T.V. Voor de nacht voorbij is zag ik zes moorden, twee rellen en een oorlog Ik ga niet meer naar de tv van mijn vriend kijken Psychodrama City, don't need none today