Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: the christian life (rehearsal take 11)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - the christian life (rehearsal take 11) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the christian life (rehearsal take 11)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the christian life (rehearsal take 11) .

Origineel

My buddies tell me that I should've waited They say I'm missing a whole world of fun But I still love them and I sing with pride I like the Christian life I won't lose a friend by heeding God's call For what is a friend who'd want you to fall Others find pleasure in things I despise I like the Christian life My buddies shun me since I turned to Jesus They say I'm missing a whole world of fun I live without them and walk in the light I like the Christian life I won't lose a friend by heeding God's call For what is a friend who'd want you to fall Others find pleasure in things I despise I like the Christian life I like the Christian life

 

Vertaling

Mijn vrienden zeggen me dat ik had moeten wachten Ze zeggen dat ik een hele wereld van plezier mis Maar ik hou nog steeds van ze en ik zing met trots Ik hou van het christelijke leven Ik wil geen vriend verliezen door gehoor te geven aan Gods oproep Want wat is een vriend die wil dat je valt Anderen vinden plezier in dingen die ik veracht Ik hou van het christelijke leven Mijn vrienden mijden me sinds ik me tot Jezus heb bekeerd. Ze zeggen dat ik een hele wereld van plezier mis Ik leef zonder hen en wandel in het licht Ik hou van het christelijke leven Ik zal geen vriend verliezen door gehoor te geven aan Gods oproep Want wat is een vriend die wil dat je valt Anderen vinden plezier in dingen die ik veracht Ik hou van het christelijke leven Ik hou van het christelijke leven