Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the byrds Songtekst: there must be someone (i can turn to)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the byrds - there must be someone (i can turn to) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there must be someone (i can turn to)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the byrds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the byrds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there must be someone (i can turn to) .

Origineel

There must be someone I can turn to Someone like me, lonely too All my life I've been alone, got no friends, got no home And there must be someone I can turn to Well all my so called friends have turned their backs on me They were lookin' for someone I just couldn't be Let them go and have their fun, unaware of the harm they've done And there must be someone I can turn to Now if all the tears that I should have cried are still inside me Why can't a man be accepted for what he has to be Must I live my whole life through not knowin' what to do Oh there must be someone I can turn to Turn to, turn to, turn to Oh there must be someone I can turn to Turn to, turn to, turn to

 

Vertaling

Er moet iemand zijn bij wie ik terecht kan Iemand als ik, ook eenzaam Mijn hele leven ben ik alleen geweest, heb geen vrienden, geen thuis En er moet iemand zijn waar ik me toe kan wenden Nou, al mijn zogenaamde vrienden hebben me de rug toegekeerd Ze waren op zoek naar iemand die ik niet kon zijn Laat ze gaan en hun plezier hebben, onbewust van het kwaad dat ze hebben gedaan En er moet iemand zijn waar ik me toe kan wenden Als alle tranen die ik had moeten huilen nog steeds in me zitten Waarom kan een man niet worden geaccepteerd voor wat hij moet zijn? Moet ik mijn hele leven leven door niet te weten wat te doen Oh er moet iemand zijn waar ik me toe kan wenden Wend je tot, wend je tot, wend je tot Oh er moet iemand zijn waar ik me toe kan wenden Draai je om, draai je om, draai je om