Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cadets Songtekst: god man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cadets - god man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cadets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cadets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god man .

Origineel

Here's to Him my guardian There He is, He moves faster than light His body holds tremendous might His face doth shine ever so bright His enemies tremble with fright Jesus is my Superhero Once He died for me I'm His trusting sidekick We will beat the enemy There he is, He labors day and night Somehow I'm always in His sight Without a doubt He'll do what's right With any foe He'll win the fight Evil's on its way But my Savior's here to save my day

 

Vertaling

Op hem, mijn beschermer. Daar is hij, hij beweegt sneller dan het licht Zijn lichaam heeft een enorme kracht Zijn gezicht straalt zo helder Zijn vijanden beven van angst Jezus is mijn superheld Eens stierf Hij voor mij Ik ben zijn trouwe handlanger We zullen de vijand verslaan Daar is Hij, Hij werkt dag en nacht Op een of andere manier ben ik altijd in Zijn zicht Zonder twijfel zal Hij doen wat juist is Tegen elke vijand zal Hij de strijd winnen Het kwaad is onderweg Maar mijn Verlosser is hier om mijn dag te redden