Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cadets Songtekst: high tide

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cadets - high tide ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high tide? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cadets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cadets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high tide .

Origineel

You're a hightide, you keep carrying me away Leave the sand behind and I wont resist All ths time you've never lost it And nor will I If I tried to hide it from you My heart would tell the truth I want you, I know you want me, too You're a midight, balancing yesterday and tomorrow The world's outside, but there's no lonliness I dont feel lonely here If I tried to hide it from you Oh, if I tried to keep it from you Love would break through the foolishness And it would grant my wish for happiness If I stood in your arms

 

Vertaling

Je bent een hoog water, je blijft me wegvoeren Laat het zand achter en ik zal me niet verzetten Al die tijd heb je het nooit verloren En ik ook niet Als ik het voor je zou proberen te verbergen Mijn hart zou de waarheid vertellen Ik wil jou, ik weet dat jij mij ook wilt Je bent een middernacht, balancerend tussen gisteren en morgen De wereld is buiten, maar er is geen eenzaamheid Ik voel me hier niet eenzaam Als ik het voor je probeerde te verbergen Oh, als ik het voor je verborgen wilde houden Liefde zou door de dwaasheid heen breken En het zou mijn wens voor geluk inwilligen Als ik in je armen zou staan