Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the call Songtekst: floating back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the call - floating back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van floating back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the call! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the call en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals floating back .

Origineel

I'm floating back to a deeper need Some childhood memory What did you take from me I'm floating back to an early stage Before the birth of fear Before the birth of rage I find it hard to speak So much remains unsung For there's a million miles Between my heart and my tongue I ask for patience please Beg for my heart's release Haunting memories Could put an end to me I'm floating back I'm floating back to a younger day Was this some fantasy What have you kept from me I'm floating back to a hidden past I tried to hide away I knew it couldn't last When just a look from you Could bring me to my knees This haunting memory Could put an end to me A bitter cry of need Some sorrow never ends I'm floating back to you I'm floating back again I'm floating back I'm floating back to my father's chair Where I began to feel Where I began to care I'm floating back to my mother's home What did she say to me Your past now you must own The sun may never set This struggle lives and breathes This haunting memory Could put an end to me But love awaits us all My portion I receive This haunting memory Could be the cure for me I'm floating back

 

Vertaling

Ik drijf terug naar een diepere behoefte Een jeugdherinnering Wat heb je van me afgenomen Ik drijf terug naar een vroeg stadium Voor de geboorte van angst Voor de geboorte van woede Ik vind het moeilijk om te spreken Zoveel blijft onbezongen Want er is een miljoen mijl tussen mijn hart en mijn tong Ik vraag om geduld alsjeblieft Smeek om de bevrijding van mijn hart Spookachtige herinneringen Kunnen een einde aan mij maken Ik drijf terug Ik drijf terug naar een jongere dag Was dit een fantasie Wat heb je voor me verborgen gehouden Ik drijf terug naar een verborgen verleden Ik probeerde het te verbergen Ik wist dat het niet kon blijven duren Wanneer slechts een blik van jou me op mijn knieën kon brengen Deze spookachtige herinnering Kan een einde aan me maken Een bittere schreeuw van nood Sommige smarten eindigen nooit Ik drijf terug naar jou Ik drijf weer terug Ik drijf terug Ik zweef terug naar de stoel van mijn vader Waar ik begon te voelen Waar ik om begon te geven Ik zweef terug naar het huis van mijn moeder Wat heeft ze tegen me gezegd Je verleden moet je nu bezitten De zon mag nooit ondergaan Deze strijd leeft en ademt Deze spookachtige herinnering Kan een einde aan mij maken Maar liefde wacht op ons allen Mijn deel ontvang ik Deze spookachtige herinnering Zou de genezing voor mij kunnen zijn Ik drijf terug