Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the call Songtekst: i don t wanna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the call - i don t wanna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t wanna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the call! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the call en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t wanna .

Origineel

I ain't here to hold you when you cry I ain't here to hold your shaky hand I ain't here to look you in the eye Or beg for you to understand I ain't gonna walk you through your dreams Walk you through this life that we all know I ain't here to listen while you speak I ain't here to heal your broken soul

 

Vertaling

Ik ben er niet om je vast te houden als je huilt Ik ben er niet om je trillende hand vast te houden Ik ben hier niet om je in de ogen te kijken Of om je te smeken het te begrijpen Ik loop niet met je mee door je dromen Ik loop met je mee door het leven dat we allemaal kennen Ik ben hier niet om te luisteren terwijl je spreekt Ik ben hier niet om je gebroken ziel te genezen