Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the calling Songtekst: stolen youth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the calling - stolen youth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stolen youth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the calling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the calling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stolen youth .

Origineel

I knew all the best round here. Me too, all know me quite clear. I'm guessing, I think you might know me too. A bad town, on this picture I've grew, grew, grew. Freeze time to find youth. steal mine, can't find my way. To alter day by day …yeah. Girls say, It’s never we’ve been friends. Any day people think then I ‘d be a man. I’m cheating all the way that blew. I needed it to remember what I knew, knew, knew, knew. Freeze time to find youth. Steal mine, can't find my way. To alter day by day. Freeze time to find youth. Steal mine, can't find my way. To alter day by day

 

Vertaling

Ik kende alle besten hier. Ik ook, iedereen kent me heel goed. Ik gok, ik denk dat jij me misschien ook kent. Een slechte stad, op deze foto ben ik gegroeid, gegroeid, gegroeid. Bevries de tijd om jeugd te vinden. steel de mijne, kan mijn weg niet vinden. Om dag na dag te veranderen ...yeah. Girls say, It's never we've been friends. Elke dag dat mensen denken dan zou ik een man zijn. Ik ben bedriegen de hele weg die blies. Ik had het nodig om te herinneren wat ik wist, wist, wist. Bevries de tijd om de jeugd te vinden. Stelen van de mijne, kan mijn weg niet vinden. Om dag na dag te veranderen. Bevries de tijd om de jeugd te vinden. Steel de mijne, kan mijn weg niet vinden. Om dag na dag te veranderen