Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the calling Songtekst: with or without you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the calling - with or without you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with or without you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the calling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the calling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with or without you .

Origineel

See the stone set in your eyes. See the thorn twist in your side. I wait for you. Sleight of hand and twist of fate. On a bed of nails she makes me wait. And I wait without you. With or without you. With or without you. Through the storm we reach the shore. You give it all but I want more. And I'm waiting for you. With or without you. With or without out you. I can't live. With or without you. And you give yourself away. And you give yourself away. And you give. and you give. And you give yourself away. My hands are tired. My body bruised, she's got me with. Nothing to win. and nothing else to lose. With or without you. With or without you. I can't live. With or without you

 

Vertaling

Zie de steen in je ogen. Zie de doorn in je zijde. Ik wacht op je. Vingervlugheid en speling van het lot. Op een bed van spijkers laat ze me wachten. En ik wacht zonder jou. Met of zonder jou. Met of zonder jou. Door de storm bereiken we de kust. Je geeft alles maar ik wil meer. En ik wacht op jou. Met of zonder jou. Met of zonder jou. Ik kan niet leven. Met of zonder jou. En je geeft jezelf weg. En je geeft jezelf weg. En je geeft. en je geeft. En je geeft jezelf weg. Mijn handen zijn moe. Mijn lichaam gekneusd, ze heeft me met. Niets te winnen. en niets te verliezen. Met of zonder jou. Met of zonder jou. Ik kan niet leven. Met of zonder jou