Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cardigans Songtekst: you’re the storm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cardigans - you’re the storm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re the storm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cardigans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cardigans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re the storm .

Origineel

[Verse 1] Oh it's healing, bang bang bang I can hear your cannons call You've been aiming at my land Your hungry hammer is falling [Interlude] And if you want me, I'm your country [Verse 2] I'm an angel bored like hell And you're a devil meaning well You steal my lines and you strike me down Come raise your flag upon me [Pre-Chorus] And if you want me, I'm your country If you win me, I'm forever, oh yeah [Chorus 1] Cause you're the storm that I've been needing And all this peace has been deceiving I like the sweet life and the silence But it's the storm that I believe in [Verse 3] Come and conquer and drop your bombs Cross my borders and kill the calm Bear your fangs and burn my wings I hear bullets singing [Pre-Chorus] And if you want me, I'm your country If you win me, I'm forever, oh yeah [Chorus 2] Cause you're the storm that I've been needing And all this peace has been deceiving I need some wind to get me sailing So where's the storm that I believe in? [Bridge] You fill my heart, you keep me breathing Cause you're the storm that I believe in [Outro] And if you want me I'm your country

 

Vertaling

[Verse 1] Oh it's healing, bang bang bang I can hear your cannons call Je hebt op mijn land gemikt Je hongerige hamer valt [Interlude] En als je me wilt, ben ik je land [Verse 2] Ik ben een engel verveeld als de hel En jij bent een duivel die het goed bedoelt Je steelt mijn regels en je slaat me neer Kom hijs je vlag op mij [Pre-Chorus] And if you want me, I'm your country If you win me, I'm forever, oh yeah [Chorus 1] Cause you're the storm that I've been needing And all this peace has been deceiving I like the sweet life and the silence But it's the storm that I believe in [Verse 3] Kom en verover en laat je bommen vallen Overschrijd mijn grenzen en dood de rust Draag je hoektanden en verbrand mijn vleugels Ik hoor kogels zingen [Pre-Chorus] And if you want me, I'm your country If you win me, I'm forever, oh yeah [Chorus 2] Cause you're the storm that I've been needing And all this peace has been deceiving I need some wind to get me sailing So where's the storm that I believe in? [Bridge] Je vult mijn hart, je laat me ademen Want jij bent de storm waar ik in geloof [Outro] And if you want me I'm your country