Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: i can t make music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - i can t make music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t make music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t make music .

Origineel

Here I am just sittin' around With an old piano in a vacant room And the same old feelin's come again So uncertain hurtin' scared I though I grew, but here I am again Shoulda seen the train be passin' thru. I thought I knew And I can't make music No I can't make rhyme No I can't do anything To take me away this time I know it's an old cliche to say I feel I'm gonna die And I hear it's goin' out to cry So I'm gonna say some kind words to you I like to wish you luck & hope That life will be with someone else Just like I though it would be with me But I can't see... And I can't make music No I can't make rhyme No I can't do anything To take me away this time

 

Vertaling

Hier zit ik maar wat rond te hangen Met een oude piano in een lege kamer And the same old feelin's come again So uncertain hurtin' scared I though I grew, but here I am again Shoulda seen the train be passin' thru. Ik dacht dat ik het wist En ik kan geen muziek maken Nee ik kan niet rijmen Nee, ik kan niets doen To take me away this time I know it's an old cliche to say I feel I'm gonna die And I hear it's goin' out to cry Dus ik ga wat lieve woordjes tegen je zeggen Ik wens je geluk en hoop Dat het leven met iemand anders zal zijn Net zoals ik dacht dat het met mij zou zijn Maar ik kan niet zien... And I can't make music No I can't make rhyme No I can't do anything To take me away this time