Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: mr guder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - mr guder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr guder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr guder .

Origineel

No one in the world Ever had a love as sweet as my love For nowhere in the world Could there be a boy as true as you love All my love I give gladly to you All your love You give gladly to me Tell me why then Oh why should it be that (*) we go on hurting each other We go on hurting each other Making each other cry Hurting each other Without ever knowing why Closer than the leaves On a weepin' willow baby we are Closer dear are we Than the simple letters a and b are All my life I could love only you All your life You could love only me Tell me why then Oh why should it be that Repeat (*) (**) can't we stop hurting each other Gotta stop hurting each other Making each other cry Breaking each other's heart Tearing each other apart Repeat (**)

 

Vertaling

Niemand in de wereld Ooit een liefde gehad zo zoet als mijn liefde Want nergens in de wereld Zou er een jongen kunnen zijn zo waar als jouw liefde Al mijn liefde geef ik graag aan jou Al jouw liefde geef jij graag aan mij Zeg me waarom dan Oh waarom zou het zijn dat (*) we elkaar pijn blijven doen We gaan door met elkaar pijn te doen Maken elkaar aan het huilen Elkaar pijn doen Zonder ooit te weten waarom Dichter bij elkaar dan de bladeren Op een huilende wilg baby zijn we Dichter bij elkaar Dan de simpele letters a en b zijn Heel mijn leven kon ik alleen van jou houden Heel jouw leven Kon jij alleen van mij houden Zeg me waarom dan Oh waarom zou het dat zijn Herhaal (*) (**) Kunnen we niet stoppen elkaar pijn te doen We moeten stoppen elkaar pijn te doen Elkaar aan het huilen maken Elkaars hart te breken Elkaar verscheuren Herhaal (**)