Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: one love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - one love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one love .

Origineel

One love in my young life Took me somewhere I had never been, And I want to live again, breath again In the shelter of his brightly woven love song. So long I have wanted love To be sitting just this near to me. Now my waiting here is free. Few are the choices we are given, The sand of time pass quickly by. One dream of my young life Now stands holding out his hand to me, Now I can't help but believe That my whole life will be spent in one love.

 

Vertaling

Een liefde in mijn jonge leven bracht me ergens waar ik nog nooit geweest was, En ik wil weer leven, weer ademen In de beschutting van zijn helder geweven liefdeslied. Zo lang heb ik gewild dat liefde Zo dicht bij mij zitten. Nu is mijn wachten hier vrij. Weinig zijn de keuzes die ons gegeven worden, Het zand van de tijd gaat snel voorbij. Een droom van mijn jonge leven Staat nu zijn hand naar mij uit te steken, Nu kan ik niet anders dan geloven Dat mijn hele leven zal worden doorgebracht in een liefde.