Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: reason to believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - reason to believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reason to believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reason to believe .

Origineel

If I listen long enough to you I'd find the way to believe that it's all true Knowing that you lied straight face While I cried (*) And still I look To find a reason to believe Someone like you makes it hard to live Without somebody else Someone like you make it easy to give Never thinking of myself If you took the time to change my mind I could find a way To leave the past behind Knowing that you lied straight face While I cried Repeat (*) If I listen long enough to you I'd find the way to believe that it's all true Knowing that you lied straight face While I cried Repeat (*)

 

Vertaling

Als ik lang genoeg naar je luister zou ik een manier vinden om te geloven dat het allemaal waar is Wetende dat je recht in je gezicht loog Terwijl ik huilde (*) En toch kijk ik om een reden te vinden om te geloven Iemand als jij maakt het moeilijk om te leven Zonder iemand anders Iemand als jij maakt het makkelijk om te geven Nooit aan mezelf denkend Als je de tijd nam om me op andere gedachten te brengen zou ik een manier kunnen vinden Om het verleden achter me te laten Wetende dat je recht in mijn gezicht loog Terwijl ik huilde Herhaal (*) If I listen long enough to you zou ik een manier vinden om te geloven dat het allemaal waar is Wetende dat je recht in je gezicht loog Terwijl ik huilde Herhaal (*)