Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: somebody s been lyin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - somebody s been lyin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody s been lyin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody s been lyin .

Origineel

Somebody's been lyin' Somebody's been callin' me tellin' me he still loves me But not the way I thought it would be He's makin' fun of me and laughin' at my dreams And I know that he keeps... Sayin' not to worry He's tellin' me to just hold on But he's not here to learn on And words won't warm my bed now he's gone It isn't easy letting go of what we had And I guess I'm just scared And I still believe him though I'd be wiser to go on my own way Somebody's been lyin' And I know you're tellin' me only the things you want to I guess I lie as much as you do It seems so funny letting go of yesterday Guess we're much too afraid and we're much too alone Were we just too much in love

 

Vertaling

Iemand heeft gelogen Iemand heeft me gebeld om te zeggen dat hij nog van me houdt Maar niet zoals ik dacht dat het zou zijn Hij drijft de spot met me en lacht om mijn dromen En ik weet dat hij blijft... Sayin' not to worry He's tellin' me to just hold on But he's not here to learn on En woorden zullen mijn bed niet verwarmen nu hij er niet meer is. Het is niet makkelijk los te laten wat we hadden En ik denk dat ik gewoon bang ben En ik geloof hem nog steeds Ik zou verstandiger zijn om mijn eigen weg te gaan Iemand heeft gelogen En ik weet dat je me alleen de dingen vertelt die je wilt Ik denk dat ik net zoveel lieg als jij Het lijkt zo grappig om gisteren los te laten Guess we're much too afraid and we're much too alone Waren we gewoon te veel verliefd