Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carpenters Songtekst: sometimes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carpenters - sometimes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sometimes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sometimes .

Origineel

Sometimes, not often enough We reflect upon the good things And those thoughts always center Around those we love And I think about those people Who mean so much to me And for so many years have made me So very happy And I count the times I have forgotten to say Thank you, and just how much I love them

 

Vertaling

Soms, niet vaak genoeg denken we aan de goede dingen En die gedachten centreren zich altijd rond degenen die we liefhebben En ik denk aan die mensen Die zoveel voor me betekenen En me al zoveel jaren zo gelukkig hebben gemaakt En ik tel de keren dat ik vergeten ben te zeggen Dank je, en hoeveel ik van ze hou