Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cars Songtekst: don't tell me no

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cars - don't tell me no ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't tell me no? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't tell me no .

Origineel

It's my party, you can come. It's my party, have some fun. It's my dream, have a laugh. It's my life, have a half. CHORUS. Don't tell me no. It's my transition, it's my play. It's my phone call to betray. It's my hopscotch, light the torch. It's my downtime, feel the scorch. CHORUS. It's my ambition, it's my joke. It's my teardrop, emotional smoke. It's my mercy, it's my plan. I want to go to futureland. CHORUS.

 

Vertaling

Het is mijn feestje, je mag komen. Het is mijn feest, maak wat plezier. Het is mijn droom, lach eens. Het is mijn leven, heb een helft. CHORUS. Zeg geen nee tegen mij. Het is mijn overgang, het is mijn spel. Het is mijn telefoontje naar verraad. Het is mijn hinkelen, licht de fakkel. Het is mijn vrije tijd, voel de verschroeiing. CHORUS. Het is mijn ambitie, het is mijn grap. Het is mijn traan, emotionele rook. Het is mijn genade, het is mijn plan. Ik wil naar futureland. CHORUS.