Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cars Songtekst: wake me up (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cars - wake me up (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake me up (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake me up (demo) .

Origineel

Wake me up in the middle of the flight Show me which way to go Where the wind won't blow Swing me up sweet purple June Hold me like I'm a child That's about to go wild I'd like to know just where you've been If you would like to try again I'd like to slow this spin I'm in Would you like it to begin? Silver sunbeam, tease my eyes I am too satisfied With your other side Roll me up and drop me down Lay me back in New York town That's where I like to be found I'd like to know just where you've been If you would like to try again I'd like to slow this spin I'm in Would you like it to begin? Roll me up and drop me down Lay me back in New York town That's where I like to be found

 

Vertaling

Maak me wakker in het midden van de vlucht Toon me welke kant ik op moet Waar de wind niet waait Swing me up sweet purple June Hou me vast alsof ik een kind ben That's about to go wild Ik zou graag willen weten waar je bent geweest If you would like to try again I'd like to slow this spin I'm in Zou je willen dat het begon? Zilveren zonnestraal, plaag mijn ogen Ik ben te tevreden Met je andere kant Rol me op en laat me zakken Leg me terug in New York town Dat is waar ik graag gevonden wil worden Ik zou graag willen weten waar je bent geweest If you would like to try again I'd like to slow this spin I'm in Would you like it to begin? Rol me op en laat me zakken Lay me back in New York town That's where I like to be found