Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the carter family Songtekst: hello central, give me heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the carter family - hello central, give me heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hello central, give me heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the carter family! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the carter family en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hello central, give me heaven .

Origineel

[Chorus] Hello central give me heaven For I know my mother's there And you'll find her with the angels Over on the golden stair [Verse 1] She'll be glad it's me a speaking Won't you call her for me please For I surely want to tell her That we're sad without her here [Chorus] [Verse 2] Poppa dear is said and lonely Sobbed the tearful little child Since momma's gone to heaven Poppa dear you do not smile I will speak to her and tell her That we want her to come home You just listen while I call her Call her through the telephone [Chorus] [Verse 3] I will answer just to please her Yes dear hearts I'll soon come home Kiss me momma it's your darling Kiss me through the telephone [Chorus]

 

Vertaling

[refrein] Hallo centrale geef mij de hemel Want ik weet dat mijn moeder daar is En je zult haar vinden bij de engelen Op de gouden trap [Verse 1] Ze zal blij zijn dat ik het ben Wil je haar alsjeblieft voor me roepen Want ik wil haar zeker vertellen Dat we verdrietig zijn zonder haar hier [refrein] [Vers 2] Poppa lief is verdrietig en eenzaam Snikte het betraande kind Sinds mama naar de hemel is Poppa liefje je lacht niet Ik zal met haar praten en haar vertellen Dat we willen dat ze naar huis komt Luister maar terwijl ik haar bel Bel haar door de telefoon [refrein] [Vers 3] ik zal antwoorden alleen maar om haar een plezier te doen Ja lieve hartjes ik kom gauw naar huis Kus me mamma het is je lieveling Kus me door de telefoon [Chorus]