Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the casey hopkins duo Songtekst: i don t like you that way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the casey hopkins duo - i don t like you that way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t like you that way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the casey hopkins duo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the casey hopkins duo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t like you that way .

Origineel

Give me a second to look the other way, Could you give me a second to forget that you say, 'I love you', Girl you don't love me, And I don't like you that way. I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that way, Come on, Give me a minute baby, To pretend you're a piece of meat, Give me a minute babe, I'll be a wild boy ready to eat, But I'm sorry, Oops sorry for your mistakes, I don't like you that way. I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that way, I'm singing give me an hour babe, And I'll make my intention clear, I said give me an hour babe, And I swear that I'll be there. But I'm sorry, I'm sorry if I am late, Cause I don't like you that way. I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that way, I don't like you that.

 

Vertaling

Geef me een seconde om de andere kant op te kijken, Kun je me een seconde geven om te vergeten dat je zegt, "Ik hou van je", Meisje je houdt niet van me, En ik hou niet van je op die manier. Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Kom op, Geef me een minuutje, schatje, Om te doen alsof je een stuk vlees bent, Geef me een minuutje schat, Ik zal een wilde jongen zijn, klaar om te eten, Maar het spijt me, Oeps sorry voor je fouten, Ik hou niet van je op die manier. Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik zing, geef me een uur, schat, En ik zal mijn bedoeling duidelijk maken, Ik zei geef me een uur schat, En ik zweer dat ik er zal zijn. Maar het spijt me, Het spijt me als ik te laat ben, Want ik hou niet van je op die manier. Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier, Ik hou niet van je op die manier.