Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the catherine wheel Songtekst: indigo is blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the catherine wheel - indigo is blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van indigo is blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the catherine wheel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the catherine wheel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals indigo is blue .

Origineel

Far from the place where I start Is a message that you bring Dashed aside and torn apart Apologizing as I rise Sometimes I fade away Sometimes I fade away Sometimes I fade away Sometimes The shame, I'm never really what I say I'm looking 'round for something new To chase the eagerness away I use the energy to stay Slowly falling as I fade Indigo is blue Indigo is blue

 

Vertaling

Ver van de plaats waar ik begin Is een boodschap die je brengt Aan de kant geschoven en verscheurd Verontschuldigend als ik opsta Soms verdwijn ik Soms verdwijn ik Soms verdwijn ik Soms De schaamte, ik ben nooit echt wat ik zeg Ik ben op zoek naar iets nieuws Om de gretigheid weg te jagen Ik gebruik de energie om te blijven Langzaam vallend als ik vervaag Indigo is blauw Indigo is blauw