Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ceremonies Songtekst: in the name of fright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ceremonies - in the name of fright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the name of fright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ceremonies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ceremonies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the name of fright .

Origineel

I'm all alone Sitting down in the corner Of the room I'm scared to think Cause thoughts are company I can't keep So I assume Kind hearts command Carries into a no mans land Where I recite All the words in the name of fright In the name of fright, of fright 'Cause there ain't no room for me In this world But there's no place I'd rather be Than to be here Now I can lay me down to sleep Albeit calm and unquiet So let me show you how to be In your heart In your heart Your heart And while I sit It seems to me That I am weak And brittle boned But soon I know someone will find me And ask me why In the name of fright I think I might But I can't tell what's wrong from right And if I may Follow me I'll find you a way I'll find a way A way

 

Vertaling

Ik ben helemaal alleen Zittend in de hoek van de kamer Ik ben bang om te denken Want gedachten zijn gezelschap dat ik niet kan houden Dus neem ik aan Kind hearts command Carries into a no mans land Waar ik alle woorden Alle woorden in de naam van de angst In de naam van de angst, van de angst Want er is geen plaats voor mij In deze wereld Maar er is geen plek waar ik liever zou zijn Dan hier te zijn Nu kan ik gaan liggen om te slapen Al is het kalm en onrustig Dus laat me je tonen hoe je moet zijn In je hart In je hart Je hart En terwijl ik zit Lijkt het mij Dat ik zwak ben En broze botten Maar ik weet dat iemand me snel zal vinden En me zal vragen waarom In de naam van de angst Ik denk dat ik misschien Maar ik kan niet zeggen wat fout is en wat goed En als ik mag Volg me, ik vind wel een weg Ik zal een weg vinden een weg