Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Chainsmokers Songtekst: "Don't Let Me Down"

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Chainsmokers - "Don't Let Me Down" ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van "Don't Let Me Down"? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Chainsmokers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Chainsmokers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals "Don't Let Me Down" .

Origineel

Crashing, hit a wall Right now I need a miracle Hurry up now, I need a miracle Stranded, reaching out I call your name but you're not around I say your name but you're not around I need ya, I need ya, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling, I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down D-don't let me down Don't let me down Don't let me down, down, down Don't let me down, don't let me down, down, down Running out of time I really thought you were on my side But now there's nobody by my side I need ya, I need ya, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling, I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down D-don't let me down Don't let me down Don't let me down, down, down Don't let me down, down, down Don't let me down, down, down Don't let me down, don't let me down, down, down Ooh, I think I'm losing my mind now, yeah Ooh, I think I'm losing my mind now, yeah I need ya, I need ya, I need you right now Yeah, I need you right now So don't let me, don't let me, don't let me down I think I'm losing my mind now It's in my head, darling, I hope That you'll be here, when I need you the most So don't let me, don't let me, don't let me down Don't let me down Yeah, don't let me down Yeah, don't let me down Don't let me down, oh, no Said don't let me down Don't let me down Don't let me down Don't let me down, down, down

 

Vertaling