Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the chainsmokers Songtekst: everybody hates me (linn remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the chainsmokers - everybody hates me (linn remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everybody hates me (linn remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the chainsmokers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the chainsmokers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everybody hates me (linn remix) .

Origineel

[Verse 1: Andrew Taggart & Linn Jans] Yeah, I just wanna drink tequila with my friend She says she cheated 'cause she's tryna get ahead The more I read it, yeah, the more I take offense I'm so defeated, I can't get outside my head I post a picture of myself 'cause I'm lonely Everyone knows what I look like Not even one of them knows me Yeah, I just want to drink tequila with my friends I'm so defeated, I just want this shit to end [Chorus: Andrew Taggart & Linn Jans] So I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me I'm talkin' to myself, shit, now they think I'm crazy I walk into the club like, everybody hates me (everybody hates me) Like everybody hates me [Drop: Andrew Taggart] Like everybody hates me [Verse 2: Andrew Taggart & Linn Jans] I'm a product of the internet And now, I'm face to face with all the voices in my head I can't even check the time without facing regret Why do I still have to mean everything I ever said? And I'm not trying to be like "poor me," I made it I'm just trying to stay normal now that they know what my name is Yeah, I just wanna drink tequila with my friends Yeah, they're the reason that I still am who I am [Chorus: Andrew Taggart & Linn Jans] So I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me I'm talkin' to myself, shit, now they think I'm crazy I walk into the club like, everybody hates me (everybody hates me) Like everybody hates me [Drop: Andrew Taggart] Like everybody hates me [Breakdown: Andrew Taggart & Linn Jans] I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me So I walk into the club like everybody hates me I walk into the club like...

 

Vertaling

[Verse 1: Andrew Taggart & Linn Jans] Yeah, I just wanna drink tequila with my friend She says she cheated 'cause she's tryna get ahead Hoe meer ik het lees, ja, hoe meer ik er aanstoot aan neem Ik ben zo verslagen, ik kan niet buiten mijn hoofd komen Ik post een foto van mezelf omdat ik eenzaam ben Iedereen weet hoe ik eruit zie Niet eens één van hen kent mij Ja, ik wil gewoon tequila drinken met mijn vrienden Ik ben zo verslagen, Ik wil gewoon dat deze shit eindigt [Refrein: Andrew Taggart & Linn Jans] So Ik loop de club in alsof, iedereen me haat Ik loop de club in alsof, iedereen me haat I'm talkingin' to myself, shit, now they think I'm crazy Ik loop de club in alsof, iedereen me haat (iedereen haat me) Zoals iedereen me haat [Drop: Andrew Taggart] Net als iedereen haat me [Verse 2: Andrew Taggart & Linn Jans] Ik ben een product van het internet En nu, sta ik oog in oog met al de stemmen in mijn hoofd Ik kan niet eens de tijd aflezen zonder spijt te krijgen Waarom moet ik nog steeds alles menen wat ik ooit heb gezegd? En ik probeer niet te zijn als "arme ik," ik heb het gemaakt Ik probeer gewoon normaal te blijven nu ze weten wat mijn naam is. Ja, ik wil gewoon tequila drinken met mijn vrienden. Ja, zij zijn de reden dat ik nog steeds ben wie ik ben [Refrein: Andrew Taggart & Linn Jans] So Ik loop de club in alsof, iedereen me haat I walk into the club like, everybody hates me I'm talkingin' to myself, shit, now they think I'm crazy I walk into the club like, everybody hates me (iedereen haat me) Like everybody hates me [Drop: Andrew Taggart] Like everybody hates me [Breakdown: Andrew Taggart & Linn Jans] I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me I walk into the club like, everybody hates me So I walk into the club like everybody hates me I walk into the club like...