Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the chemical brothers Songtekst: snow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the chemical brothers - snow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van snow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the chemical brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the chemical brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals snow .

Origineel

[Instrumental break] Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me) Lifting me higher, lifting me higher (Your love keeps lifting me)

 

Vertaling

[Instrumental break] Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Je liefde blijft me optillen Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Je liefde blijft me optillen Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Uw liefde blijft me optillen Je liefde blijft me optillen Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Your love keeps lifting me Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger Til me hoger, til me hoger (Uw liefde blijft me optillen) Til me hoger, til me hoger (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen) Me hoger heffen, me hoger heffen (Uw liefde blijft me optillen)