Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the chiodos bros Songtekst: rainclouds for eyeballs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the chiodos bros - rainclouds for eyeballs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rainclouds for eyeballs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the chiodos bros! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the chiodos bros en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rainclouds for eyeballs .

Origineel

It's safe to come out now, no one is around this sugarcoated donut lost its flavor long ago and I just don't know what to think when your disguise begins to show now I know I always think to slow cause I never thought I would miss our sweet forever of passion violence but I can't forget the wretched torment its on its noose and hung beneath my ribs can't you see, can't you see, why can't you see my heart is branded it's all your fault you're hanging from my ribs and I hope you fall.

 

Vertaling

Het is veilig om nu naar buiten te komen, niemand is in de buurt deze gesuikerde donut verloor zijn smaak lang geleden en ik weet gewoon niet wat te denken als je vermomming begint te tonen nu weet ik dat ik altijd te langzaam denk want ik had nooit gedacht dat ik onze zoete voor altijd van passie geweld zou missen maar ik kan de ellendige kwelling niet vergeten zijn op zijn strop en hing onder mijn ribben kan je niet zien, kan je niet zien, waarom kan je niet zien dat mijn hart gebrandmerkt is het is allemaal jouw schuld je hangt aan mijn ribben en ik hoop dat je valt.