Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the civil wars Songtekst: eavesdrop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the civil wars - eavesdrop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eavesdrop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the civil wars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the civil wars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eavesdrop .

Origineel

I don't want to talk right now I just want your arms wrapped around Me and this moment before it runs out Oh, don't say that it's over Oh, no, say it ain't so Let's let the stars watch, let them stare Let the wind eavesdrop, I don't care For all that we've got, don't let it go Just hold me I can't pull you closer than this It's just you and the moon on my skin Oh, who says it ever has to end Oh, don't say that it's over Oh, no, say it ain't so Let's let the stars watch, let them stare Let the wind eavesdrop, I don't care For all that we've got don't let go

 

Vertaling

Ik wil nu niet praten Ik wil alleen je armen om me heen mij en dit moment voordat het voorbij is Oh, zeg niet dat het voorbij is Oh, nee, zeg dat het niet zo is Laat de sterren kijken, laat ze staren Laat de wind meeluisteren, het kan me niet schelen For all that we've got, don't let it go Hou me gewoon vast. I can't pull you closer than this It's just you and the moon on my skin Oh, wie zegt dat het ooit moet eindigen Oh, zeg niet dat het voorbij is Oh, nee, zeg dat het niet zo is Laat de sterren kijken, laat ze staren Laat de wind meeluisteren, het kan me niet schelen For all that we've got don't let go