Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the classic crime Songtekst: let me die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the classic crime - let me die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the classic crime! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the classic crime en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me die .

Origineel

Tossed by the tempest of life A victim of storms I contrive I feel like the best is behind And I cant go back The eye of the storm satisfies I watch the chaos from inside But the wind turns and I realize That I cant go back So I go Pressing on through the wind and the waves If I drown let me go so that you can be saved It dont matter if people remember my name I have lived I have lived Let me die I fight against what lies beneath Its just my will against the sea Ive never been one to give in Of all the virtues I have lacked The need to fight has been my anchor I could never ask for you to save me No your will could never calm the seas Im braving Let me die I have lived I have lived Let me die

 

Vertaling

Door de storm van het leven geteisterd Een slachtoffer van stormen die ik verzin Ik voel dat het beste achter de rug is En ik kan niet meer terug Het oog van de storm bevredigt Ik kijk naar de chaos van binnenuit Maar de wind draait en ik realiseer me dat ik niet terug kan Dus ga ik Door de wind en de golven heen Als ik verdrink laat me dan gaan zodat je gered kan worden Het maakt niet uit of mensen mijn naam herinneren Ik heb geleefd. Ik heb geleefd Laat me sterven. Ik vecht tegen wat er onder ligt Het is enkel mijn wil tegen de zee Ik ben nooit iemand geweest die heeft toegegeven Van alle deugden die ik heb gemist De behoefte om te vechten is mijn anker geweest Ik kan je nooit vragen om me te redden Nee, jouw wil kan nooit de zeeën kalmeren die ik trotseer Laat me sterven. Ik heb geleefd. Ik heb geleefd Laat me sterven.