Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the classic crime Songtekst: when the time comes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the classic crime - when the time comes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when the time comes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the classic crime! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the classic crime en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when the time comes .

Origineel

When the time comes I put my feet in the water It's not as warm as I expect Will I go down like a preachers son? Or will I come back up like a world war vet? Will I watch my brothers die? Speak true words into their lives? Will I hold them close and tell them why The life they led was sacrifice? I don't know much But I know about love And how it hurts me to give up It hurts me to give up When the time comes I put my hands on the table They are examined for what they are A long life line that's been cut short By the road, the time, the battle scars What I would give to be back home Where the sunsets over the water Someone save me from these preachers sons Save me from their daughters Still I don't know much but But I know about love And how it hurts me to give up It hurts me to give up Why do we always say we're fine When it's obvious we lie Why don't we ever tell the truth What do we got to lose? And I don't know much But I know about love And how it hurts me to give up It hurts me to give up And I don't know much But I know about love And how it hurts me to give up It hurts me to give up

 

Vertaling

Als de tijd komt dat ik mijn voeten in het water steek Het is niet zo warm als ik verwacht Zal ik naar beneden gaan als een zoon van een predikant? Of kom ik weer boven als een oorlogsveteraan? Zal ik mijn broeders zien sterven? Ware woorden in hun leven spreken? Zal ik ze dicht bij me houden en ze vertellen waarom... het leven dat ze leidden opoffering was? Ik weet niet veel Maar ik weet over liefde En hoe het me pijn doet om op te geven Het doet me pijn om op te geven Als de tijd komt dat ik mijn handen op de tafel leg Ze worden onderzocht op wat ze zijn Een lange levenslijn die is afgekapt Door de weg, de tijd, de littekens van de strijd Wat zou ik geven om weer thuis te zijn Waar de zon ondergaat over het water Laat iemand me redden van deze predikanten zonen Red me van hun dochters. Nog steeds weet ik niet veel, maar Maar ik weet van de liefde En hoe het me pijn doet om op te geven Het doet me pijn om op te geven Waarom zeggen we altijd dat we in orde zijn Terwijl het duidelijk is dat we liegen Waarom vertellen we nooit de waarheid Wat hebben we te verliezen? En ik weet niet veel Maar ik weet over liefde En hoe het me pijn doet om op te geven Het doet me pijn om op te geven En ik weet niet veel Maar ik weet van de liefde And how it hurts me to give up Het doet me pijn om op te geven