Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the coasters Songtekst: young blood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the coasters - young blood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van young blood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the coasters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the coasters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals young blood .

Origineel

I saw her standin' on the corner A yellow ribbon in her hair I couldn't stop myself from shoutin' "Look a-there, look a-there" "Look a-there, look a-there" Young blood, young blood, young blood I can't get you out of my mind I took one look and I was fractured I tried to walk but I was lame I tried to talk but I just stuttered "Why, what's your name, what's your name?" "What's your name, what's your name?" Young blood, young blood, young blood I can't get you out of my mind What crazy stuff, she looked so tough I had to follow her all the way home Then things went bad, I met her dad, he said "You'd better leave my daughter alone" Well, I couldn't sleep a wink for tryin' I saw the rising of the sun And all night my heart was cryin' "You're the one, you're the one" "You're the one, you're the one" Young blood, young blood, young blood I can't get you out of my mind Young blood, young blood, young blood I can't get you out of my mind

 

Vertaling

Ik zag haar staan op de hoek Een geel lint in haar haar Ik kon mezelf niet tegenhouden om te schreeuwen "Kijk daar, kijk daar" "Kijk daar, kijk daar" Jong bloed, jong bloed, jong bloed Ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Ik keek één keer en ik was gebroken Ik probeerde te lopen maar ik was kreupel Ik probeerde te praten maar ik stotterde "Waarom, wat is je naam, wat is je naam?" "Hoe heet je, hoe heet je?" Jong bloed, jong bloed, jong bloed Ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen Wat een gekke dingen, ze zag er zo stoer uit Ik moest haar de hele weg naar huis volgen Toen ging het slecht, ik ontmoette haar vader, hij zei "Je kunt mijn dochter beter met rust laten" Nou, ik kon geen oog dicht doen omdat ik het probeerde. Ik zag de zon opkomen And all night my heart was cryin' "Jij bent de ware, jij bent de ware" "Jij bent de ware, jij bent de ware" Jong bloed, jong bloed, jong bloed I can't get you out of my mind Jong bloed, jong bloed, jong bloed I can't get you out of my mind