Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the colorist Songtekst: thinking out loud

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the colorist - thinking out loud ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thinking out loud? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the colorist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the colorist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thinking out loud .

Origineel

Like the leaves at my feet He is a victim of gravity The unbearable color of things Gets him down And as his raincoat covers me We know it was never raining Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Like strings in a fan The shoelaces aren't done The solitude reflection of his fate Gets him down And as the shadow covers me I thought he was only sleeping Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud His clothes on the floor Underwear silver lined The smell of lavender and tar Brings me down If the telephone should ring God knows it could never be him Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud Sorry it was me Was I thinking out loud

 

Vertaling

Zoals de bladeren aan mijn voeten Hij is een slachtoffer van de zwaartekracht De ondraaglijke kleur der dingen Haalt hem naar beneden En als zijn regenjas mij bedekt Weten we dat het nooit regende Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Als snaren in een ventilator De schoenveters zijn nog niet klaar De eenzame reflectie van zijn lot Haalt hem naar beneden En terwijl de schaduw me bedekt Ik dacht dat hij alleen maar sliep Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Zijn kleren op de vloer Ondergoed met zilveren voering De geur van lavendel en teer Brengt me naar beneden Als de telefoon zou overgaan God weet dat hij het nooit kan zijn Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken Sorry dat ik het was Was ik hardop aan het denken