Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the colour Songtekst: devil s got a holda me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the colour - devil s got a holda me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devil s got a holda me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the colour! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the colour en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devil s got a holda me .

Origineel

Ooh, let's call out now to the valley down below You'll have to burn this house down so we can find a home Or you'll tear it down now or return to dust man The devil's got a holda me The devil's got a holda me The devil's got a holda me Well, it's a long lonely, lonely, lonely, lonely road The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We're all in the same mess alone, no love No lonely, lonely, lonely, lonely, oh no Oh, let's have a special bed for them, a bed that bones just like seats A bed that's not red, it's cold like their heads I watch chrome In their forms and twisted fears or feel the four winds Devil's got a holda me The Devil's got a holda me The Devil's got a holda me Well, it's a long lonely, lonely, lonely, lonely road The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We're all in the same mess alone, no love No lonely, lonely, lonely, lonely, oh The devil's got a holda me, the devil's got a holda me The devil's got a holda me, the devil's got a holda me The devil's got a holda me, the devil's got a holda me The devil's got a holda me, the devil's got a holda me Ooh, it's a long lonely, lonely, lonely, lonely road The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We're all in the same mess alone oh, no, no love No lonely, lonely, lonely, lonely, oh no

 

Vertaling

Ooh, laten we nu roepen naar de vallei beneden Je moet dit huis afbranden zodat we een huis kunnen vinden Of je sloopt het nu of je keert terug tot stof man De duivel houdt me vast De duivel houdt me vast De duivel houdt me vast Nou, het is een lange eenzame, eenzame, eenzame, eenzame weg The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We zitten allemaal in dezelfde puinhoop, alleen, geen liefde No lonely, lonely, lonely, lonely, oh no Oh, laten we een speciaal bed voor ze maken, een bed dat net zo bot is als stoelen Een bed dat niet rood is, het is koud zoals hun hoofden Ik kijk naar chroom In hun vormen en verdraaide angsten of voel de vier winden Devil's got a holda me The Devil's got a holda me The Devil's got a holda me Well, it's a long lonely, lonely, lonely, lonely road The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We zitten allemaal in dezelfde puinhoop, alleen, geen liefde No lonely, lonely, lonely, lonely, oh De duivel houdt me vast, de duivel houdt me vast De duivel houdt me vast, de duivel houdt me vast The devil's got a holda me, the devil's got a holda me The devil's got a holda me, the devil's got a holda me Ooh, it's a long lonely, lonely, lonely, lonely road The ground, it's cold, it's cold, it's cold, it's cold, it's so damn cold We're all in the same mess alone oh, no, no love No lonely, lonely, lonely, lonely, oh no