Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the commitments Songtekst: destination anywhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the commitments - destination anywhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van destination anywhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the commitments! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the commitments en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals destination anywhere .

Origineel

Said to the man at the railroad station, "I want a ticket, just for one." He said, "Well, if you insist. Where you want to go, Miss?" Oh, destination anywhere East or west, I don't care You see my baby don't love me no more This old world ain't got no back door He looked at me with a funny face and said, "Are you sure you want to go just anyplace?" I said, "If you ever loved someone, the way I loved that man, Surely Mr. ticket agent, you should understand." Destination anywhere East or west, I don't care You see my baby don't want me no more This old world ain't got no back door 'Cause every day, it would swing both ways And we'd go on back to happy yesterdays When I loved him tenderly And all he needed was me. As I stepped through the window of the train I thought I heard my baby call my name But it was just the conductor saying, "Which stop would you prefer?" Oh, destination anywhere East or west, I don't care You see my baby don't love me no more This old world ain't got no back door Destination anywhere East or west, I don't care Destination anywhere East or west, I don't care Destination anywhere East or west, I don't care Destination anywhere East or west, I don't care {ad lib to end}

 

Vertaling

Zei tegen de man op het station, "Ik wil een kaartje, slechts voor één." Hij zei, "Nou, als je erop staat. Waar wilt u heen, juffrouw?" Oh, bestemming overal Oost of west, het maakt me niet uit Je ziet dat mijn schatje niet meer van me houdt Deze oude wereld heeft geen achterdeur Hij keek me aan met een grappig gezicht en zei, "Weet je zeker dat je overal heen wilt?" Ik zei: "Als je ooit van iemand hield, zoals ik van die man hield, Meneer de kaartjesverkoper, u zou het toch moeten begrijpen." Bestemming overal Oost of west, het maakt me niet uit Je ziet dat mijn schatje me niet meer wil Deze oude wereld heeft geen achterdeur 'Cause every day, it would swing both ways And we'd go on back to happy yesterdays When I loved him tenderly En alles wat hij nodig had was ik. Toen ik door het raam van de trein stapte dacht ik dat ik mijn baby mijn naam hoorde roepen Maar het was gewoon de conducteur die zei, "Welke halte heeft je voorkeur?" Oh, bestemming waar dan ook Oost of west, het maakt me niet uit Je ziet dat mijn schatje niet meer van me houdt Deze oude wereld heeft geen achterdeur Bestemming waar dan ook Oost of west, het maakt me niet uit Bestemming waar dan ook Oost of west, het maakt me niet uit Bestemming waar dan ook Oost of west, I don't care Bestemming waar dan ook Oost of west, het maakt me niet uit. {ad lib to end}