Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the company kept Songtekst: fifteen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the company kept - fifteen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fifteen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the company kept! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the company kept en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fifteen .

Origineel

Should we let it die? Should we let it burn? The fire's out Should we let it rest in peace? 
Tell me when you want me off your crowded shelf Isn't any space for me Time time time couldn't heal any of the mess All your lies all my fears Look me in the eye Tell me that you always sleep at night Tell me that you feel alive Sing to me again, sing to me the song I've long forgot Smoke your cigarettes and leave Sorry I was just wondering how much time I fucking wasted How the war is won

 

Vertaling

Moeten we het laten sterven? Moeten we het laten branden? Het vuur is uit. Moeten we het in vrede laten rusten? Zeg het me als je me van je overvolle plank wilt Er is geen plaats voor mij. Tijd en tijd konden de rotzooi niet helen. Al je leugens, al mijn angsten Kijk me in de ogen Zeg me dat je 's nachts altijd slaapt Zeg me dat je voelt dat je leeft Zing weer voor me, zing het lied dat ik allang vergeten ben Rook je sigaretten en ga weg Sorry, ik vroeg me alleen af hoeveel tijd ik verdomme heb verspild. Hoe de oorlog is gewonnen