Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the concretes Songtekst: foreign country

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the concretes - foreign country ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foreign country? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the concretes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the concretes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foreign country .

Origineel

He was reaching for my treasure As I held it high Standing on a stool twelve feet high Had it made in foreign country Way out east One on one we all must meet Bend them 'till they bleed That's all I need, that's all I need Traveling on domestic train Wont lead me astray That was just an offer I had to, had to take, I had to take. That's all, that's all I know.

 

Vertaling

Hij reikte naar mijn schat Terwijl ik hem hoog hield Staande op een kruk twaalf voet hoog Had het gemaakt in het buitenland Ver weg in het oosten Eén op één moeten we ze allemaal ontmoeten Bend them 'till they bleed Dat is alles wat ik nodig heb, dat is alles wat ik nodig heb Reizen op een binnenlandse trein Zal me niet op een dwaalspoor brengen Dat was gewoon een aanbod dat ik moest, moest nemen, Ik moest het aannemen. Dat is alles, dat is alles wat ik weet.