Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the concretes Songtekst: say something new

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the concretes - say something new ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say something new? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the concretes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the concretes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say something new .

Origineel

What a strange thing to say As you pass me on your way out. And all the things I had in mind for you and me. Say something new, something new. What a strange thing to do As you passed me On your way out, on your way out. And all the things I had in mind for you and me. Say something new, something new. About something you do, something you do. say something new, something new. About something you do, something you do.

 

Vertaling

Wat een vreemd iets om te zeggen Als je me passeert op je weg naar buiten. En al de dingen die ik in gedachten had voor jou en mij. Zeg iets nieuws, iets nieuws. Wat een vreemd ding om te doen Toen je me passeerde Op je weg naar buiten, op je weg naar buiten. En al de dingen die ik in gedachten had voor jou en mij. Zeg iets nieuws, iets nieuws. Over iets wat je doet, iets wat je doet. zeg iets nieuws, iets nieuws. Over iets wat je doet, iets wat je doet.