Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the coral Songtekst: something inside of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the coral - something inside of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something inside of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the coral! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the coral en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something inside of me .

Origineel

Something inside of me Feels like i've been wanting you forever There'll never be another century There's no time to think about the weather When there's something inside of me Something inside of me Something inside of me And now i can't look back The invisible invasion It's like a stranger strangled on the moor Into the void for now i'm gone Five in the morning i'll be knocking at your door With something inside of me Something inside of me Something inside of me And now i can't look back Oh please don't cut me loose I know you think that i'm bullet-proof Can't you see that it's hurting me What do think i'm supposed to be when There's something inside of me Feels like i've been wanting you forever There'll never be another century There's no time to think about the weather When there's something inside of me There's something inside of me Something inside of me And now i can't look back

 

Vertaling

Iets in mij Het voelt alsof ik je altijd al heb gewild Er zal nooit meer een eeuw zijn Er is geen tijd om over het weer na te denken Als er iets in me zit Iets in mij Iets in mij En nu kan ik niet meer terugkijken De onzichtbare invasie Het is als een vreemdeling gewurgd op de hei In de leegte want nu ben ik weg Vijf uur 's ochtends klop ik op je deur Met iets in mij. Iets in mij Iets in mij En nu kan ik niet meer terugkijken. Oh alsjeblieft laat me niet gaan Ik weet dat je denkt dat ik kogelbestendig ben. Kun je niet zien dat het me pijn doet? Wat denk je dat ik hoor te zijn als Er is iets in mij. Het voelt alsof ik je altijd al gewild heb. Er zal nooit meer een eeuw zijn. Er is geen tijd om over het weer na te denken Als er iets in me zit There's something inside of me Iets in mij En nu kan ik niet meer terugkijken