Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the coral Songtekst: talkin gypsy market blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the coral - talkin gypsy market blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talkin gypsy market blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the coral! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the coral en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talkin gypsy market blues .

Origineel

Talkin' gypsy market blues I was too late but I never got to choose Talkin' gypsy market blues I was too late but I never got to choose Gotta have them gypsy boots Follow them by familiar root Rambled round from town to town Sleepin' in a doorway still as a mouse Saw the bullfighter's last stand I've been drinkin' dust I've been kickin' cans All my family, they went home Let me in Portugal, all alone Thought I saw that caravan But it was just a car park man Said to me as I stood in line There's nothing in the world as sad as time Well if nothing comes to nothing Then what's the point? I sat right down and I built my joint Flat caps they just pass me by The dust pneumonia left me dry Talkin' gypsy market blues I was too late but I never got to choose Talking gypsy market blues I was too late but I never got to choose Three days later when I awoke, My dust filled lungs could hardly cope Realised I was not alone I was in the old car park man's home Looked out the window at the local scenes On the ledge were some grilled sardines Then through the door in came the maid Said maria was her name Long dark hair and copper skin Washed away my seven sins Said senor what's this bad news Told her of my gypsy blues Maria laughed and said you're cute You don't need no gypsy boots Picked myself up off the floor I don't need them boots no more

 

Vertaling

Talkin' gypsy market blues Ik was te laat, maar ik heb nooit kunnen kiezen Talkin' gypsy market blues Ik was te laat, maar ik heb nooit kunnen kiezen Gotta have them gypsy boots Follow them by familiar root Zwervend van stad naar stad Slapend in een deuropening zo stil als een muis Zag de laatste stand van de stierenvechter I've been drinkin' dust Ik heb tegen blikjes geschopt Al mijn familie ging naar huis Liet me in Portugal, helemaal alleen Ik dacht dat ik die caravan zag. Maar het was gewoon een parkeerplaats man Zei tegen mij toen ik in de rij stond Er is niets in de wereld zo triest als tijd Nou als niets tot niets komt Wat is dan het nut? Ik ging zitten en bouwde mijn joint Flatcaps gaan gewoon aan me voorbij The dust pneumonia left me dry Talkin' gypsy market blues Ik was te laat, maar ik heb nooit kunnen kiezen Talking gypsy market blues I was too late but I never got to choose Drie dagen later toen ik wakker werd, konden mijn met stof gevulde longen het bijna niet aan Realiseerde ik me dat ik niet alleen was Ik was in het huis van de oude parkeerwachter Keek uit het raam naar de plaatselijke taferelen Op de richel lagen wat geroosterde sardientjes Toen kwam de dienstmeid door de deur binnen. Ze zei dat Maria haar naam was. Lang donker haar en een koperen huid. Spoelde mijn zeven zonden weg Zei señor wat is dit voor slecht nieuws Vertelde haar van mijn zigeuner blues Maria lachte en zei dat je schattig bent Je hebt geen zigeunerlaarzen nodig Raapte mezelf op van de vloer Ik heb die laarzen niet meer nodig