Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the corrs Songtekst: love to love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the corrs - love to love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love to love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the corrs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the corrs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love to love you .

Origineel

I would love to love you like you do me I'd love to love you like you do me I met you on a sunny Autumn day You instantly attracted me when asking for the way God if I had known the pain I'd make you feel I would have stopped this thought of us, and turned upon my heel Though you should leave me Time make it be alright Though you must leave me Believe me when I tell you I would love to love you like you do me I'd love to love you like you do me There's a pillar in my way you see I'd love to love you like you do me You recognized my barrier to love I know there's nothing worse than unrequited love (unrequited love) So I prayed to God that I could give the love you gave to me But something's lying in my way, preventing it to be Though you should leave me Time make it be alright Though you must leave me Believe me when I tell you I would love to love you like you do me I'd love to love you like you do me There's a pillar in my way you see I'd love to love you like you do me I would love to love you like you do me I'd love to love you like you do me But there's a pillar in my way you see I'd love to love you like you do me Break those pillars down Break those pillars down (Love to love you like you do me) Break those pillars down (Love to love you) (Love to love you) (Love to love you) Take those pillars down (Love to love you) (Love to love you) (Love to love you) (Love to love you)

 

Vertaling

Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik ontmoette je op een zonnige herfstdag Je trok me meteen aan toen je naar de weg vroeg God, als ik had geweten hoeveel pijn ik je zou laten voelen Ik zou deze gedachte aan ons hebben gestopt, en op mijn hielen zijn gekeerd Al zou je me moeten verlaten De tijd maakt het goed Al moet je me verlaten Geloof me als ik je zeg Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Er staat een pilaar in mijn weg zie je Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Je herkende mijn barrière om lief te hebben Ik weet dat er niets erger is dan onbeantwoorde liefde. Dus bad ik tot God dat ik de liefde kon geven die jij mij gaf Maar iets staat me in de weg, waardoor het niet kan Al zou je me verlaten De tijd maakt het goed Al moet je me verlaten Geloof me als ik je zeg Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Er staat een pilaar in mijn weg zie je Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Maar er is een pilaar in mijn weg zie je Ik zou van je willen houden zoals jij van mij houdt Breek die pilaren af Breek die pilaren af (Love to love you like you do me) Break those pillars down (Liefde om van je te houden) (Liefde om van je te houden) (Liefde om van je te houden) Haal die pilaren neer (Love to love you) (Liefde om van je te houden) (Love to love you) (Love to love you)