Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the corrs Songtekst: summer sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the corrs - summer sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the corrs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the corrs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer sunshine .

Origineel

Everyone's changing, I stay the same. I'm a solo cello outside a chorus. I've got a secret, it's time for me. to tell that you've been keeping me warm. Just sweet beginnings and bitter endings. In coffee city we borrowed heaven. Don't give it back I've never felt so wanted. Are you taking me home?. You tell me you have to go. In the heat of summer sunshine I miss you. Like nobody else. In the heat of summer sunshine I'll kiss you. And nobody needs to know. Now that you've left me there's no returning. I keep comparing you're always winning. I try to be strong but you'll never be more wanted. Will you make me at home?. Don't tell me you have to go. In the heat of summer sunshine I miss you. Like nobody else. In the heat of summer sunshine I'll kiss you. And nobody needs to know. To sweet beginnings and bitter endings. In coffee city we borrowed heaven. Don't give it back winter is coming. And I need to stay warm. In the heat of summer sunshine I miss you. Like nobody else. In the heat of summer sunshine I'll kiss you. And nobody needs to know. In the heat of summer sunshine I miss you. Like nobody else. In the heat of summer sunshine I'll kiss you. And nobody needs to know

 

Vertaling

Iedereen verandert, ik blijf hetzelfde. Ik ben een solo cello buiten een koor. Ik heb een geheim, het is tijd voor mij. om te vertellen dat je me warm hebt gehouden. Gewoon een zoet begin en een bitter einde. In koffie stad hebben we de hemel geleend. Geef het niet terug Ik heb me nog nooit zo gewild gevoeld. Breng je me naar huis? Je zegt me dat je moet gaan. In de hitte van de zomerzon mis ik je. Zoals niemand anders. In de hitte van de zomerzon zal ik je kussen. En niemand hoeft het te weten. Nu dat je me verlaten hebt is er geen weg terug. Ik blijf vergelijken jij wint altijd. Ik probeer sterk te zijn maar jij bent nooit meer gewenst. Wil je me thuis laten voelen? Zeg me niet dat je moet gaan. In het heetst van de zomerzon mis ik je. Zoals niemand anders. In het heetst van de zomerzon zal ik je kussen. En niemand hoeft het te weten. Op een zoet begin en een bitter einde. In koffie stad hebben we de hemel geleend. Geef het niet terug de winter komt eraan. En ik moet warm blijven. In de hitte van de zomerzon mis ik je. Zoals niemand anders. In de hitte van de zomerzon zal ik je kussen. En niemand hoeft het te weten. In de hitte van de zomerzon mis ik je. Als niemand anders. In de hitte van de zomerzon zal ik je kussen. En niemand hoeft het te weten