Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cramps Songtekst: chicken

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cramps - chicken ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chicken? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cramps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cramps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chicken .

Origineel

(Brot brot boogie) Going home I said I'm going home Going, going, going, going home Yeah, yeah well I'm going home (Brot brot boogie) My baby, my baby She fixes, fixes chicken for me Yeah, chicken I said boiled chicken Any kind, any kind of chicken Boiled, chicken fried, chicken pot, picken' chicken My baby, my baby She fixes, fixes chicken for me Yeah, I eat my dinner She squeeze me till I hurt I'd like to eat chicken fried for desert Oh, chicken (Brot brot boogie) Boiled, chicken fried, chicken Your kind of chicken Well, my baby, my baby She fixes, fixes chicken for me Hey these chicks hot sticks are stickin' in the house forever I'm going home Start picking You know I'm quicking when I'm picking all the chicken Yeah, chicken (Brot brot boogie) Boiled, chicken fried, chicken pot, picken' chicken Well my baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me I said, I said, I said My baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me One more time Yeah my baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me (Brot brot boogie)

 

Vertaling

(Brot brot boogie) Going home I said I'm going home Going, going, going, going home Yeah, yeah well I'm going home (Brot brot boogie) Mijn schatje, mijn schatje She fixes, fixes chicken for me Yeah, chicken I said boiled chicken Any kind, any kind of chicken Gekookte kip, gefrituurde kip, kip in de pan, pik' kip My baby, my baby She fixes, fixes chicken for me Yeah, I eat my dinner Ze knijpt me uit tot ik pijn heb I'd like to eat chicken fried for desert Oh, kip (Brot brot boogie) Gekookte, gefrituurde kip, kip Jouw soort kip Well, my baby, my baby She fixes, fixes chicken for me Hey deze chicks hot sticks are stickin' in the house forever I'm going home Start picking Je weet dat ik snel ben als ik alle kippen pluk Yeah, chicken (Brot brot boogie) Boiled, chicken fried, chicken pot, picken' chicken Well my baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me I said, I said, I said My baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me Nog een keer Yeah my baby, my baby She's fixes, fixes chicken for me (Brot brot boogie)