Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cramps Songtekst: fever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cramps - fever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cramps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cramps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fever .

Origineel

[Verse 1] No one knows how much I love you No one knows how much I care When you put your arms around me I get a fever that's a-hard to bear [Chorus] You give me fever When you kiss me Fever when you hold me tight Fever! In the morning Fever all through the night [Verse 2] Sun lights up the daytime Moon lights up the night I light up when you call my name 'Cause I know you're gonna treat me right [Chorus] You give me fever When you kiss me Fever when you hold me tight Fever! In the morning Fever all through the night [Verse 3] Captain Smith and Pocahontas Had a very bad affair But when her daddy tried to kill him She said, "Daddy-o don't you dare!" [Chorus 2] "He gives me fever When he kisses Fever when he holds me tight Fever! I'm his missus So Daddy-o treat him right" [Bridge] Everybody's got the fever That is something we all know Fever isn't such a new thing Fever started long ago [Verse 4] Romeo loves Juliet Juliet, she felt the same But when she put her arms around him He said, "Julie, baby, you're to blame" [Chorus 3] "You give me fever When you kisses Fever when you hold me tight Fever! In the morning Fever all through the night" [Verse 5] Well, now you've listened to my story Here's the point that I have made The Cramps are born to give you fever Be it Fahrenheit or Centigrade [Chorus 4] We give you fever When you're rocking Fever 'til you live and learn Fever! Till you sizzle But what a lovely way to burn [Outro] What a lovely way to burn What a lovely way to burn What a lovely way to burn What a lovely way to burn What a lovely way to burn

 

Vertaling

[Verse 1] Niemand weet hoeveel ik van je hou Niemand weet hoeveel ik om je geef When you put your arms around me Krijg ik een koorts die moeilijk te verdragen is [Chorus] Je geeft me koorts When you kiss me Koorts als je me vasthoudt Koorts! In de morgen Koorts de hele nacht door [Vers 2] Sun lights up the daytime Maan verlicht de nacht I light up when you call my name 'Cause I know you're gonna treat me right [Chorus] You give me fever When you kiss me Fever when you hold me tight Koorts! In de morgen Koorts de hele nacht door [Verse 3] Kapitein Smith en Pocahontas Hadden een zeer slechte affaire Maar toen haar vader hem probeerde te vermoorden Zei ze, "Papa-o waag het niet!" [refrein 2] "Hij geeft me koorts When he kisses Koorts als hij me vasthoudt Koorts! I'm his missus So Daddy-o treat him right" [Bridge] Everybody's got the fever Dat weten we allemaal Koorts is niet iets nieuws Fever started long ago [Verse 4] Romeo houdt van Juliet Juliet, zij voelde hetzelfde Maar toen ze haar armen om hem heen sloeg Zei hij, "Julie, baby, het is jouw schuld" [Chorus 3] "Je geeft me koorts Wanneer je me kust Fever when you hold me tight Koorts! In de morgen Koorts de hele nacht door" [Verse 5] Wel, nu je naar mijn verhaal hebt geluisterd Hier is het punt dat ik heb gemaakt De krampen zijn geboren om je koorts te geven Of het nu Fahrenheit of Centigrade is [Chorus 4] We give you fever When you're rocking Fever 'til you live and learn Koorts! Till you sizzle Maar wat een mooie manier om te branden [Outro] Wat een mooie manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden