Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranberries Songtekst: astral projection

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranberries - astral projection ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van astral projection? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals astral projection .

Origineel

Can you see the colors in the air?. Can you see? Am I hallucinating ?. I woke up and I was walking down the stairs. I woke up and I'm still sleeping here. Is this lucid dreaming, yeah. I looked out a thousand miles (miles, miles). Aaaaah. But I fall down. But I fall down. la da da da da da. Aaaaah. But I fall down. But I fall down. la da da da da da. Can you see me? I'm floating in the air. Can you wake me? I'm crying. I can see you, you're lying next to me. I can't wake you, I'm trying. Astral Projection. Can get me out of here. Astral Projection. Aaaah aaaah aaaaah. Aaaaah. But I fall down. But I fall down. la da da da da da. Aaaaah. But I fall down. But I fall down. la da da da da da. I fly away, away, away. I fly away, away, away. I fly away, away, away. I fly away

 

Vertaling

Kun je de kleuren in de lucht zien? Kan je het zien? Ben ik aan het hallucineren? Ik werd wakker en liep de trap af. Ik werd wakker en ik slaap hier nog steeds. Is dit helder dromen, ja. Ik keek wel duizend mijl ver weg. Aaaaah. Maar ik val naar beneden. Maar ik val naar beneden. la da da da da. Aaaaah. Maar ik val naar beneden. Maar ik val naar beneden. la da da da da. Kun je me zien? Ik zweef in de lucht. Kun je me wakker maken? Ik huil. Ik kan je zien, je ligt naast me. Ik krijg je niet wakker, ik probeer het. Astrale Projectie. Kan me hier uit krijgen. Astrale Projectie. Aaaah aaaah aaaaah. Aaaaah. Maar ik val naar beneden. Maar ik val naar beneden. la da da da da. Aaaaah. Maar ik val naar beneden. Maar ik val naar beneden. la da da da da. Ik vlieg weg, weg, weg. Ik vlieg weg, weg, weg. Ik vlieg weg, weg, weg. Ik vlieg weg