Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: The Cranberries Songtekst: Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: The Cranberries - Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van The Cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van The Cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Away .

Origineel

Turn away, turn away
From me, from me
And I pray, yes I pray
For thee
Another world
Wrapped up inside another place
And I hope, and I pray
That the pain goes away,
Yes I pray
Turn away, turn away
From me, from me
And I pray, yes I pray
For thee

 

Vertaling

Draai weg, draai weg
Van mij, van mij
En ik bid, ja ik bid
Voor U
Een andere wereld
Ingepakt binnen een andere plaats
En ik hoop, en ik bid
Dat de pijn weggaat
Ja ik bid
Draai weg, draai weg
Van mij, van mij
En ik bid, ja ik bid
Voor U