Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranberries Songtekst: i can't be with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranberries - i can't be with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't be with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't be with you .

Origineel

Lying in my bed again. And I cry cuz you're not here. Crying in my head again. And I know that it's not clear. Put your hands, put your hands. Inside my face and see that it's just you. But it's bad and it's mad. and it's making me sad. Because I can't be with you. Be with you. Be with you. Baby I can't be with you. Thinking back on how things were. And how we loved so well. I wanted to be the mother. of your child. And now it's just farewell. Put your hands in my hand. And come with me. We'll find another end. And my head, and my head. On anyone's shoulder. Cause I can't be with you. Be with you. Be with you. Baby I can't be with you. Cause you're not here, you're not here. Baby I can't be with you. Cause you're not here, you're not here. And baby I'm still in love with you.

 

Vertaling

Ik lig weer in mijn bed. En ik huil omdat jij er niet bent. Ik huil weer in mijn hoofd. En ik weet dat het niet duidelijk is. Leg je handen, leg je handen. In mijn gezicht en zie dat jij het bent. Maar het is slecht en het is gek. en het maakt me verdrietig. Omdat ik niet bij je kan zijn. Bij jou zijn. Bij je zijn. Schatje, ik kan niet bij je zijn. Terugdenkend aan hoe alles was. En hoe we zo goed van elkaar hielden. Ik wilde de moeder zijn. van je kind. En nu is het gewoon vaarwel. Leg je handen in mijn hand. En kom met me mee. We zullen een ander einde vinden. En mijn hoofd, en mijn hoofd. Op iemands schouder. Want ik kan niet bij jou zijn. Bij jou zijn. Bij je zijn. Schatje, ik kan niet bij je zijn. Omdat je niet hier bent, je bent niet hier. Schatje, ik kan niet bij je zijn. Omdat je niet hier bent, je bent niet hier. En schat ik ben nog steeds verliefd op je.