Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranberries Songtekst: liar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranberries - liar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van liar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals liar .

Origineel

Say it if you want to. And say it if you will. But if you don't say what you are thinking. No, I won't take too kindly to it.. When all I want is something special. And you can't give it to me. And all you do is lie to me. 'Cos you're a liar liar liar. I will run I will fight. I will take you through the night. I will run I will fight. I will take you through the night. Say it if you want to. And say it if you choose. Because if you don't say what you are thinking. No, I won't take too kindly to it.. When all I want is something different. And you couldn't give it to me. And all you do is lie to me. So you're a liar liar liar. I will run I will fight. I will take you through the night. I will run I will fight. I will take you through the night. I will fight you. I will fight you. I'm fighting you. You know. You're a liar liar liar. Liar

 

Vertaling

Zeg het als je het wilt. En zeg het als je het wilt. Maar als je niet zegt wat je denkt. Nee, ik zal er niet al te vriendelijk tegen zijn... Als alles wat ik wil is iets speciaals. En je kunt het me niet geven. En alles wat je doet is liegen tegen mij. Want je bent een leugenaar, leugenaar, leugenaar. Ik zal vluchten, ik zal vechten. Ik neem je mee door de nacht. Ik zal vluchten, ik zal vechten. Ik neem je mee door de nacht. Zeg het als je wilt. En zeg het als je ervoor kiest. Want als je niet zegt wat je denkt. Nee, ik zal er niet al te vriendelijk tegen zijn... Als alles wat ik wil is iets anders. En je kon het me niet geven. En alles wat je doet is liegen tegen mij. Dus je bent een leugenaar, leugenaar, leugenaar. Ik zal vluchten, ik zal vechten. Ik neem je mee door de nacht. Ik zal vluchten, ik zal vechten. Ik zal je door de nacht halen. Ik zal met je vechten. Ik zal met je vechten. Ik vecht tegen je. Je weet het. Je bent een leugenaar, leugenaar, leugenaar. Leugenaar.