Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranberries Songtekst: losing my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranberries - losing my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van losing my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals losing my mind .

Origineel

Come in to bed. Switch off the lights. Close your eyes, sleep tonight. Think of all the things we did today. You touch me then, we fall apart. I lose control, the hardest part. I wish there it could be another way. Losing, I'm losing. I'm losing my mind. Ruining, I'm ruining. You're ruining my mind. You cut me deep like broken glass. I wonder when this time will pass. Or will I fall asunder everyday. Sitting here beside the fire. The flames they grow just like desire. Will I fall asunder everyday. Losing, I'm losing. I'm losing my mind. Ruining, I'm ruining. You're ruining my mind

 

Vertaling

Kom in bed. Doe de lichten uit. Sluit je ogen, slaap vannacht. Denk aan al de dingen die we vandaag gedaan hebben. Je raakt me aan dan, we vallen uit elkaar. Ik verlies de controle, het moeilijkste deel. Ik wou dat er een andere manier was. Verliezen, ik ben aan het verliezen. Ik verlies mijn verstand. Ruïneren, ik ruïneer. Je ruïneert mijn geest. Je snijdt me diep als gebroken glas. Ik vraag me af wanneer deze tijd voorbij zal gaan. Of zal ik elke dag uit elkaar vallen. Hier zittend naast het vuur. De vlammen ze groeien net als verlangen. Zal ik elke dag uit elkaar vallen. Verliezen, ik ben aan het verliezen. Ik verlies mijn verstand. Ruïneren, ik ruïneer. You're ruining my mind