Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the cranberries Songtekst: stop me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the cranberries - stop me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stop me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the cranberries! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the cranberries en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stop me .

Origineel

Funny how people think that it all comes easy (nothing is easy). Funny how people think because is black and white (black and white). Got a story to tell. Went to heaven and hell. I went to watch the world go round (watch the world go round). I wanna do it again. And give it ten out of ten. And then I watched the world go round (watch the world go round). E-yeah-e-yeah-e-yeah. Nothing is gonna stop me. You can't stop me now. No no no no no. Nothing is gonna stop me. You can't bring me down. Come on and make my day (nothing is gonna stop me). Quit standing in my way. Come on and make my day (nothing is gonna stop me). Quit standing in my way. Funny how people think that I'm a parasite (what did I tell you?). Living of rock'n'roll is not a half as life (what did I say?). If you got something to say. You better say it to me. 'cause I already disagree (watch the world go round). And at the end of the day. I've got a lot to say. You see, this music came from me (watch the world go round). You say. Nothing is gonna stop me. You can't stop me now. No no no no no. Nothing is gonna stop me. You can't break me down. Come on and make my day (nothing's gonna stop me). Quit standing standing in my way. Come on and make my day (nothing's gonna stop me). Quit standing standing in my way. Nothing is gonna stop me. You can't stop me now. No no no no no. Nothing is gonna stop me. You can't break me down. Come on and make my day (nothing's gonna stop me). Quit standing standing in my way. Come on and make my day (nothing's gonna stop me). Quit standing standing in my way

 

Vertaling

Grappig hoe mensen denken dat het allemaal gemakkelijk komt (niets is gemakkelijk). Grappig hoe mensen denken omdat is zwart en wit (zwart en wit). Heb een verhaal te vertellen. Ging naar de hemel en de hel. Ik ging om te kijken naar de wereld gaan rond (kijken naar de wereld gaan rond). Ik wil het opnieuw doen. En geef het tien van de tien. En toen keek ik naar de wereld die rondging. E-yeah-e-yeah-e-yeah. Niets gaat me stoppen. Je kan me nu niet stoppen. Nee nee nee nee nee. Niets gaat me stoppen. Je kan me niet naar beneden halen. Kom op en maak mijn dag (niets is gonna stop me). Stop met in mijn weg te staan. Kom op en maak mijn dag (niets is gonna stop me). Stop met in de weg te staan. Grappig hoe mensen denken dat ik een parasiet ben (wat heb ik je gezegd?). Leven van rock'n'roll is niet half zo leven (wat heb ik je gezegd?). Als je iets te zeggen hebt. Kan je het beter tegen mij zeggen. Want ik ben het er al niet mee eens (watch the world go round). En aan het eind van de dag. Ik heb een hoop te zeggen. Zie je, deze muziek kwam van mij (watch the world go round). Je zegt. Niets gaat me stoppen. Je kan me nu niet stoppen. Nee, nee, nee, nee. Niets gaat me stoppen. Je kan me niet afbreken. Kom op en maak mijn dag (niets gaat me stoppen). Stop met in mijn weg te staan. Kom op en maak mijn dag (niets gaat me stoppen). Stop met in de weg te staan. Niets gaat me stoppen. Je kan me nu niet stoppen. Nee nee nee nee nee. Niets gaat me stoppen. Je kan me niet kapot maken. Kom op en maak mijn dag (niets gaat me stoppen). Stop met in mijn weg te staan. Kom op en maak mijn dag (niets gaat me stoppen). Stop met in de weg te staan